Nuo kovo mėnesio priimami prašymai lankyti

 Vilkaviškio r. Gižų Kazimiero Baršausko mokyklą-daugiafunkcį centrą.

            Laukiame Jūsų vaikų, kurie nori mokytis 1-10 klasėse ir  lankyti priešmokyklinio ar ikimokyklinio ugdymo grupę (priimami vaikai nuo 2 metų).      

Kodėl siūlome rinktis mūsų įstaigą?

  • Vadovaujantis Geros mokyklos koncepcija centre vyksta kokybiškas, prasmingas, integruotas ugdymas(is) ir mokymas(is). Tokiam ugdymui įgyvendinti centre kuriamos įvairios edukacinės erdvės. Greta pradinio ir pagrindinio ugdymo programų mokiniams siūloma nuo 11 iki 14 neformaliojo švietimo programų (būreliai vyksta  atsižvelgiant į mokinių pageidavimus), plečiamas sportinės veiklos pasirinkimas – sportuoti galima sporto salėje, lauko aikštyne ir naujai įrengtame sporto klube. Ikimokyklinio amžiaus vaikučiams vyksta nemokamos anglų kalbos, šokio ir muzikos pamokėlės. Įvairiose veiklose ir užsiėmimuose kviečiami dalyvauti  ir tėveliai (globėjai/rūpintojai), seneliai.
  • Centre veikia aktyvus Tėvų klubas, kuriame tariamasi dėl vaikų ugdymo kokybės, sprendžiamos iškylančios problemos. Yra susibūręs ir aktyvių mokinių klubas „Mums rūpi“. Jame palaikomos mokinių savanorystės idėjos.
  • Centro mokiniai dalyvauja tarptautiniame projekte Twinings ir Europos Sąjungos finansuojamame projekte „Matematikos pasiekimų gerinimas tobulinant ugdymo turinį“

Parinkite savo vaikams vieną iš geriausių ugdymo įstaigų.

Prašymai  priimami darbo dienomis.

Daugiau informacijos: 

centro internetinėje svetainėje  www.gizumokykladc.lt

Tel.  8-342-42695

El. paštas: direktore@gizai.vilkaviskis.lm.lt

Tel.  8-342-42752
El. paštas: rastine@gizai.vilkaviskis.lm.lt

Bookmark the permalink.